Shporta është e zbrazët

Brushë për lyerje ( Set 6-pjesë )
15.00 € 35.80 €
Përfshirë TVSH-në
12.71 € pa TVSH

Palues i Rrobave
5.50 € 16.80 €
Përfshirë TVSH-në
4.66 € pa TVSH

Set aksesorësh për skarë (18 Pjesë)
20.79 € 59.50 €
Përfshirë TVSH-në
17.62 € pa TVSH

Set Skare Profesionale ( 11 pjesësh )
44.95 € 65.00 €
Përfshirë TVSH-në
38.09 € pa TVSH

Tub i gomës i zgjerueshëm 15 m
16.70 € 45.00 €
Përfshirë TVSH-në
14.15 € pa TVSH

Shtrat i varur ( 200 x 100cm )
20.65 € 33.54 €
Përfshirë TVSH-në
17.50 € pa TVSH

Shtrat i varur ( 200 x 100cm )
15.70 € 33.54 €
Përfshirë TVSH-në
13.31 € pa TVSH

Shtrat I varur ( 200 x 100cm )
20.65 € 33.54 €
Përfshirë TVSH-në
17.50 € pa TVSH

8 Në 1 Spërkatëse Uji Me Presion
13.10 € 29.90 €
Përfshirë TVSH-në
11.10 € pa TVSH

Pastrues i dyshemes Robot
27.25 € 55.00 €
Përfshirë TVSH-në
23.09 € pa TVSH

Pastrues Dritaresh Mini Magnetic
6.79 € 11.90 €
Përfshirë TVSH-në
5.75 € pa TVSH

Fshesë elektrike drejtëkëndore
30.45 € 45.00 €
Përfshirë TVSH-në
25.81 € pa TVSH

Projektues LED i Yjeve
5.75 € 19.90 €
Përfshirë TVSH-në
4.87 € pa TVSH

Largues i Insekteve dhe Brejtësve LED
6.25 € 19.50 €
Përfshirë TVSH-në
5.30 € pa TVSH

Llambë dhe Zërim Flow Glitter 30W
40.95 € 59.50 €
Përfshirë TVSH-në
34.70 € pa TVSH

Llamba Anti-Mushkonjë KL-1800 6W
16.70 € 31.50 €
Përfshirë TVSH-në
14.15 € pa TVSH

Leckë rrotulluese dhe Kovë e rrëshqitshme
29.10 € 59.50 €
Përfshirë TVSH-në
24.66 € pa TVSH

Organizator tualeti ( nga silikoni)
6.70 € 14.50 €
Përfshirë TVSH-në
5.68 € pa TVSH

Pastrues i xhamave
6.40 € 14.99 €
Përfshirë TVSH-në
5.42 € pa TVSH

Byzylyku Anti Mushkonjë Citronella
1.99 € 6.90 €
Përfshirë TVSH-në
1.69 € pa TVSH

Llamba e re portative LED
3.10 € 14.00 €
Përfshirë TVSH-në
2.63 € pa TVSH

Largues i Insekteve Mini Ultrasonik
7.50 € 18.50 €
Përfshirë TVSH-në
6.36 € pa TVSH

5në1 Largues i Insekteve me LED dhe sensor
25.00 € 42.50 €
Përfshirë TVSH-në
21.19 € pa TVSH