Shporta është e zbrazët
Leckë rrotulluese dhe Kovë e rrëshqitshme
Leckë rrotulluese dhe Kovë e rrëshqitshme
Leckë rrotulluese dhe Kovë e rrëshqitshme
Leckë rrotulluese dhe Kovë e rrëshqitshme
Leckë rrotulluese dhe Kovë e rrëshqitshme
Leckë rrotulluese dhe Kovë e rrëshqitshme
Leckë rrotulluese dhe Kovë e rrëshqitshme

Leckë rrotulluese dhe Kovë e rrëshqitshme

59.50
Përfshirë TVSH-në
50.42 € pa TVSH

Pastroni me efikasitet dhe me lehtësi me Easy Swivel  leckë dhe kovë rrëshqitëse! Një leckë automatike shumë praktike me të cilën ju mund ta pastroni dyshemenë me një përpjekje minimale. Dizajni me rrotullim 360 ° do të thotë se mund të shpëlarhet lehtë, duke u kthyer automatikisht kur e vendosni në kovë dhe aplikoni presion. Ajo gjithashtu kullon në të njëjtën mënyrë kur ju shtypni atë në kulluese. Fleksibiliteti i saj do të thotë se mund të arrijë lehtësisht në të gjitha qoshet e shtëpisë tuaj, duke lënë dyshemenë të përkryer të pastër dhe të ndritshëm në shumë më pak kohë sesa zakonisht.


Disponueshmëria I padisponueshëm

Pastroni me efikasitet dhe me lehtësi me Easy Swivel leckë dhe  kovë rrëshqitëse! Një leckë automatike shumë praktike me të cilën ju mund ta pastroni dyshemenë me një përpjekje minimale. Dizajni me rrotullim 360 ° do të thotë se mund të shpëlarhet lehtë, duke u kthyer automatikisht kur e vendosni në kovë dhe aplikoni presion. Ajo gjithashtu kullon në të njëjtën mënyrë kur ju shtypni atë në kulluese. Fleksibiliteti i saj do të thotë se mund të arrijë lehtësisht në të gjitha qoshet e shtëpisë tuaj, duke lënë dyshemenë të përkryer të pastër dhe të ndritshëm në shumë më pak kohë sesa zakonisht.

 

 • Eko-miqësore kovë polipropileni
 • Kapaciteti: 6 L
 • Lehtë për t'u përdorur dhe ruajtje
 • Shpëlarje automatike dhe tjerrje
 • Vulosës çeliku inoks
 • Pol i shkëputshëm nga çelik inox (rreth 120cm)
 • Kullues  anash
 • 2 lecka mikrofibre
 • Depozitor sapuni (80ml)
 • Dimensionet e xhamit (shtrirë): 49 x 29 x 28cm përafërsisht.
 • Dimensionet e kovës (të paketuara): 28 x 29 x28cm përafërsisht.