Shporta është e zbrazët
Pastrues Dritaresh Mini Magnetic
Pastrues Dritaresh Mini Magnetic
Pastrues Dritaresh Mini Magnetic
Pastrues Dritaresh Mini Magnetic

Pastrues Dritaresh Mini Magnetic

11.90
Përfshirë TVSH-në
10.08 € pa TVSH

Pastrimi i dritareve nuk ka qenë kurrë më i lehtë, falë  pastruesit original dhe praktik  Mini Magnetic Window! Me dy magnete të fuqishme që mbajnë të dy pajisjet e pastrimit së bashku përmes xhamit, kështu që ju mund të pastroni mirë anën e brendshme të dritares, ndërsa pajisja binjake pastron pjesën e jashtme, pa rënë poshtë. Përveç kësaj, ajo ka një varg të integruar, një tjetër gjë që e pengon atë të bjerë poshtë. Falë sistemit të tij të pastrimit të dyfishtë, të gjitha papastërtitë hiqen nga dritarja: pjesa sfunxherore aplikon sapunin dhe pastron ndërsa pjesa e gomës eliminon ujin. Madhësia e tij e vogël është e përkryer për të arritur qoshet më të ngushta dhe zonat më të vogla.


Disponueshmëria I padisponueshëm

Pastrimi i dritareve nuk ka qenë kurrë më i lehtë, falë  pastruesit original dhe praktik  Mini Magnetic Window! Me dy magnete të fuqishme që mbajnë të dy pajisjet e pastrimit së bashku përmes xhamit, kështu që ju mund të pastroni mirë anën e brendshme të dritares, ndërsa pajisja binjake pastron pjesën e jashtme, pa rënë poshtë. Përveç kësaj, ajo ka një varg të integruar, një tjetër gjë që e pengon atë të bjerë poshtë. Falë sistemit të tij të pastrimit të dyfishtë, të gjitha papastërtitë hiqen nga dritarja: pjesa sfunxherore aplikon sapunin dhe pastron ndërsa pjesa e gomës eliminon ujin. Madhësia e tij e vogël është e përkryer për të arritur qoshet më të ngushta dhe zonat më të vogla.

  • Prodhuar nga PP
  • Magnet i fuqishëm, gome pastrimi dhe 4 sfunxher poliestër
  • Vargu i sigurisë (rreth 160 cm)
  • Pastrim i mbrendshëm dhe i jashtëm i dritareve
  • Dizajn i lehtë dhe i menaxhueshëm
  • Përdorim i rehatshëm dhe i thjeshtë
  • Përafërsisht. matjet: 11.5 x 5.5 x 11 cm
  • I pershtatshem per syze me nje trashesi max. 0.5 cm