Shporta është e zbrazët

Pastrimi dhe hekurosja

Palues i Rrobave
5.50 € 16.80 €
Përfshirë TVSH-në
4.66 € pa TVSH

Pastrues i dyshemes Robot
27.25 € 55.00 €
Përfshirë TVSH-në
23.09 € pa TVSH

Pastrues Dritaresh Mini Magnetic
6.79 € 11.90 €
Përfshirë TVSH-në
5.75 € pa TVSH

Fshesë elektrike drejtëkëndore
30.45 € 45.00 €
Përfshirë TVSH-në
25.81 € pa TVSH

Leckë rrotulluese dhe Kovë e rrëshqitshme
29.10 € 59.50 €
Përfshirë TVSH-në
24.66 € pa TVSH

Pastrues i xhamave
6.40 € 14.99 €
Përfshirë TVSH-në
5.42 € pa TVSH