Shporta është e zbrazët

Largues Insektesh

Largues i Insekteve dhe Brejtësve LED
6.25 € 19.50 €
Përfshirë TVSH-në
5.30 € pa TVSH

Llamba Anti-Mushkonjë KL-1800 6W
16.70 € 31.50 €
Përfshirë TVSH-në
14.15 € pa TVSH

Byzylyku Anti Mushkonjë Citronella
1.99 € 6.90 €
Përfshirë TVSH-në
1.69 € pa TVSH

Largues i Insekteve Mini Ultrasonik
7.50 € 18.50 €
Përfshirë TVSH-në
6.36 € pa TVSH

5në1 Largues i Insekteve me LED dhe sensor
25.00 € 42.50 €
Përfshirë TVSH-në
21.19 € pa TVSH