Shporta është e zbrazët

Nutri-One Blender Plus Me Librin E Recetave
60.50 € 149.90 €
Përfshirë TVSH-në
51.27 € pa TVSH

Deodorantë i Frigoriferit
5.10 € 25.50 €
Përfshirë TVSH-në
4.32 € pa TVSH

Kuti dreke elektrike
15.50 € 35.00 €
Përfshirë TVSH-në
13.14 € pa TVSH

Pastrues i Mikrovalës
5.10 € 14.95 €
Përfshirë TVSH-në
4.32 € pa TVSH

Shtrydhëse lëngjesh elektrike Cecotec Inox
17.80 € 25.45 €
Përfshirë TVSH-në
15.08 € pa TVSH

Blender One Touch Me libër të recetave 250W (HIRI)
47.65 € 109.50 €
Përfshirë TVSH-në
40.38 € pa TVSH

Dekanterë Profesional i Verës
27.00 € 49.50 €
Përfshirë TVSH-në
22.88 € pa TVSH

Blender Titanium Two 350W
36.25 € 67.82 €
Përfshirë TVSH-në
30.72 € pa TVSH

Kulluesja e enëve TakeTokio
13.70 € 37.23 €
Përfshirë TVSH-në
11.61 € pa TVSH

Krijues i Krepave Cecotec 1200W
44.00 € 62.87 €
Përfshirë TVSH-në
37.29 € pa TVSH

Bombolë për nxerrjen e brumit
8.95 € 14.50 €
Përfshirë TVSH-në
7.58 € pa TVSH

 Kitchen Foodies FoodTube  me librin e recetave
8.75 € 17.90 €
Përfshirë TVSH-në
7.42 € pa TVSH

Prerëse Shalqiri
4.90 € 9.99 €
Përfshirë TVSH-në
4.15 € pa TVSH

All in One Avocadore prerëse dhe qëruese
3.60 € 11.80 €
Përfshirë TVSH-në
3.05 € pa TVSH