Shporta është e zbrazët
Kulluesja e enëve TakeTokio
Kulluesja e enëve TakeTokio
Kulluesja e enëve TakeTokio
Kulluesja e enëve TakeTokio

Kulluesja e enëve TakeTokio

37.23
Përfshirë TVSH-në
31.55 € pa TVSH

Kulluesja e enëve TakeTokio Bamboo është ideale për t'i dhënë kuzhinës një ndryshim të pamohueshëm. Jo vetëm që do të zgjedhni për cilësinë, por edhe për një material ekologjik, pa alergen. Kulluesja ka një raft superiore për enë gatimi të mëdha dhe një raft më të ulët për sende të vogla.


Disponueshmëria I padisponueshëm

Kulluesja e enëve TakeTokio Bamboo është ideale për t'i dhënë kuzhinës një ndryshim të pamohueshëm. Jo vetëm që do të zgjedhni për cilësinë, por edhe për një material ekologjik, pa alergen. Kulluesja ka një raft superiore për enë gatimi të mëdha dhe një raft më të ulët për sende të vogla.

 

Dimensionet e palosur: përafërsisht. 42 x 35 x 3 cm.

Dimensionet kur shpaloset : përafërsisht. 42 x 32 x 26 cm.

Produkte të ngjashme