Shporta është e zbrazët

Mundësi kthimi

Azhurnimi i fundit 22 maj 2019

Faleminderit per blerjen tuaj. Ne shpresojmë që ju jeni të kënaqur me blerjen tuaj. Megjithatë, nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur me blerjen tuaj për çfarëdo arsye, mund ta ktheni tek ne për një rimbursim të plotë, kredi për blerje në dyqanit ose një ndrrim të produktit. Ju lutem shihni më poshtë për më shumë informata mbi politikën tonë të kthimit.

 

KTHIMI

Të gjitha kthimet duhet të jenë brenda shtatë (7) ditëve nga data e blerjes. Të gjithë artikujt e kthyer, duhet të jenë në gjendje të re dhe të papërdorur, me të gjitha etiketat origjinale dhe etiketat e bashkangjitura.

 

PROCESI I KTHIMIT

Për të kthyer një artikull, ju lutem dërgoni me e-mail në shërbimin e klientit në [email protected] për të marrë një numër të Autorizimit të Kthimit (RMA). Pas marrjes së numrit RMA, vendosni artikullin në mënyrë të sigurt në paketimin e tij origjinal sëbashku me formularin e kthimit, dhe dërgoni pakon në adresën e mëposhtme:

H2 Holding LLC
Attn: Kthim
RMA #
Veternik M2 25
Prishtine, Kosove 10000

Ju lutem vini re, ju do të jeni përgjegjës për të gjitha tarifat e transportit të kthimit. Iu rekomandojmë që të përdorni një metodë të transportit ku mund të përcjellni dërgesën tuaj.

 

RIMBURSIMET

Pas marrjes së dërgesës dhe kontrollimit të gjendjes së artikullit tuaj, ne do të procesojmë kthimin ose shkëmbimin tuaj. Ju lutemi të na lejoni të paktën tridhjetë (30) ditë nga pranimi i artikullit tuaj për të procesuar kthimin ose shkëmbimin tuaj. Rimbursimet mund të kërkojnë 1-2 ditë pune për t'u shfaqur në deklaratën e kartës së kreditit tuaj, varësisht nga kompania juaj e kartës së kreditit. Ne do t'ju njoftojmë me email kur kthimi juaj të jetë përpunuar.

 

PËRJASHTIMET

Për produktet e dëmtuara, ju lutemi na kontaktoni në numrin e shërbimit të klientit, për të rregulluar një rimbursim ose ndrrim të produktit.

Ju lutemi vini re
- Artikujt me zbritje janë SHITJE PËRFUNDIMTARE dhe nuk mund të kthehen.

 

PYETJE

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me politikën tonë të kthimit, ju lutemi na kontaktoni në:
+38345600090
[email protected]