Shporta është e zbrazët

Tuba dhe Spërkatëse

Tub i gomës i zgjerueshëm 15 m
16.70 € 45.00 €
Përfshirë TVSH-në
14.15 € pa TVSH

8 Në 1 Spërkatëse Uji Me Presion
13.10 € 29.90 €
Përfshirë TVSH-në
11.10 € pa TVSH