Shporta është e zbrazët
8 Në 1 Spërkatëse Uji Me Presion
8 Në 1 Spërkatëse Uji Me Presion
8 Në 1 Spërkatëse Uji Me Presion
8 Në 1 Spërkatëse Uji Me Presion
8 Në 1 Spërkatëse Uji Me Presion
8 Në 1 Spërkatëse Uji Me Presion
8 Në 1 Spërkatëse Uji Me Presion

8 Në 1 Spërkatëse Uji Me Presion

29.90
Përfshirë TVSH-në
25.34 € pa TVSH

Pastroni në mënyrë efikase dhe të përshtatshme me spërkatsen e ujit me presion në kopshtin e shtëpisë.  8-në-1! I përsosur për pastrimin e mureve, dyshemeve, makinave, dritareve, etj, falë presionit të ujit dhe rezervaritt të sapunit. Është gjithashtu ideale për ujitje të bimëve ose lëndinave, pasi rezervari mund të mbushet me insekticide ose plehra. Është shumë e lehtë për t'u përdorur, lidhet lehtë dhe shpejt me çdo tub dhe ju lejon të kontrolloni presionin e ujit.n e ujit.


Disponueshmëria I padisponueshëm

Pastroni në mënyrë efikase dhe të përshtatshme me spërkatsen e ujit me presion në kopshtin e shtëpisë.  8-në-1! I përsosur për pastrimin e mureve, dyshemeve, makinave, dritareve, etj, falë presionit të ujit dhe rezervaritt të sapunit. Është gjithashtu ideale për ujitje të bimëve ose lëndinave, pasi rezervari mund të mbushet me insekticide ose plehra. Është shumë e lehtë për t'u përdorur, lidhet lehtë dhe shpejt me çdo tub dhe ju lejon të kontrolloni presionin e ujit.

 • Bërë nga  ABS të qëndrueshëm
 • Adaptues i tubit
 • Depozita: 100 ml
 • 3 pozicione: mbyllur, normale dhe me rezervar
 • 8 lloje të spërkatjes:
 •         Presion
 •         precision
 •         mjegull
 •         shi
 •         Spërkateni në një kënd
 •         Spërkatse horizontal
 •         Spërkatse vertikale
 •        Lagështues
 • Përafërsisht. Madhësia: 41 x 15 x 5.5 cm