Shporta është e zbrazët
Deodorantë i Frigoriferit
Deodorantë i Frigoriferit
Deodorantë i Frigoriferit
Deodorantë i Frigoriferit

Deodorantë i Frigoriferit

25.50 € Zbritje 20%
20.40
Përfshirë TVSH-në
17.29 € pa TVSH

Mbani frigoriferin tuaj të lirë nga aroma të pakëndshme, me ndihmën e deodorantes së frigoriferit të Foodies Kitchen! Një metodë e thjeshtë dhe efektive, pasi ju duhet vetëm ta mbushni atë me sodë bikarboni dhe vendoseni brenda frigoriferit tuaj. Më tej, ai përmban një tregues mujor, kështu që ju e dini kur është koha për të zëvendësuar sodën e bikarbonit.


Disponueshmëria I padisponueshëm

Mbani frigoriferin tuaj të lirë nga aroma të pakëndshme, me ndihmën e deodorantes së frigoriferit të Foodies Kitchen! Një metodë e thjeshtë dhe efektive, pasi ju duhet vetëm ta mbushni atë me sodë bikarboni dhe vendoseni brenda frigoriferit tuaj. Më tej, ai përmban një tregues mujor, kështu që ju e dini kur është koha për të zëvendësuar sodën e bikarbonit

  • Bërë nga PP (pa BPA)
  • Dizajni origjinal dhe kreativ
  • Lehtë për t'u përdorur dhe pastruar
  • Mban frigoriferin të lirë nga aroma të pakëndshme
  • Punon me sod bikarboni
  • Me një rrotë rrotulluese mujore
  • Përafërsisht. kohëzgjatja e çdo rimbushje bikarbonit: 1 muaj
  • I përshtatshëm për pjatalarëse
  • Matjet: përafërsisht: 12 x 14 x 9 cm

Produkte të ngjashme