Shporta është e zbrazët
Kuti dreke elektrike
Kuti dreke elektrike
Kuti dreke elektrike
Kuti dreke elektrike

Kuti dreke elektrike

35.00
Përfshirë TVSH-në
29.66 € pa TVSH

Ne ju sjellim të dobishëm dhe praktiken Gadget Tech kuti dreke  elektrike! Një kuti dreke që është e përkryer për ngrohjen e ushqimit ose mbajtjen e saj të nxehtë pa nevojën për mikrovalë. Është ideale për të marrë ushqim për të punuar pasi që ngroh lehtë. Është shumë e thjeshtë për t'u përdorur, vetëm futni kablon e kutisë e drekës në prizë dhe për pak minuta mund të shijoni një vakt të ngrohtë.


Disponueshmëria I padisponueshëm

Ne ju sjellim të dobishëm dhe praktiken Gadget Tech kuti dreke  elektrike! Një kuti dreke që është e përkryer për ngrohjen e ushqimit ose mbajtjen e saj të nxehtë pa nevojën për mikrovalë. Është ideale për të marrë ushqimin në punë pasi që ngroh lehtë. Është shumë e thjeshtë për t'u përdorur, vetëm futni kablon e kutisë së drekës në prizë dhe për pak minuta mund të shijoni një vakt të ngrohtë.

 

 • Bërë nga PP (pa BPA)
 • Konsumi i ulët i energjisë
 • Përafërsisht. Kapaciteti: 1.05 L
 • Dizajni modern dhe funksional
 • E lehtë në masë dhe e lehtë për t'u përdorur, pastruar dhe mbartur
 • Kapak me katër mbajtëse
 • Dhomëz për enë (përfshin lugë plastike)
 • 2 ndarje të brendshme të pavarura me enë të lëvizshme
 • Gjithashtu mund të përdoret si një kuti konvencionale për drekë për ushqim të ftohtë ose të freskët
 • Sistemi i ngrohjes me infra të kuqe
 • Fuqia: 40 W
 • Tensioni: 220 V
 • Frekuenca: 50-60 Hz
 • Përafërsisht. dimensione: 23 x 10,5 x 16,5 cm
 • Përfshin kabllon e lëvizshme për të kyçur në rrjet (afërsisht 75 cm)