Shporta është e zbrazët
Bombolë për nxerrjen e brumit
Bombolë për nxerrjen e brumit
Bombolë për nxerrjen e brumit
Bombolë për nxerrjen e brumit
Bombolë për nxerrjen e brumit

Bombolë për nxerrjen e brumit

14.50
Përfshirë TVSH-në
12.29 € pa TVSH

Nëse ju pëlqejnë ëmbëlsirat, kuzhina juaj nuk mund te jetë pa Kitchen Foodies Bombolla për nxerrjen e brumit të ëmbëlsires me librin e receptave. Një metodë e thjeshtë dhe e pastër për ëmbësirat më kreative! Kjo shpikje e madhe në masë të madhe lehtëson përgatitjen e produkteve të ëmbëlsirave (ëmbëlsira, kek, cupcakes, muffins, etj). Dizajni i tij origjinal lejon të shpërndajë përbërësit  me një presion të thjeshtë dhe të lehtë në dorezë. Ai përfshin një libër recetash me pastat më të shijshme!


Disponueshmëria I padisponueshëm

Nëse ju pëlqejnë ëmbëlsirat, kuzhina juaj nuk mund te jetë pa Kitchen Foodies Bombolla për nxerrjen e brumit të ëmbëlsires me librin e receptave. Një metodë e thjeshtë dhe e pastër për ëmbësirat më kreative! Kjo shpikje e madhe në masë të madhe lehtëson përgatitjen e produkteve të ëmbëlsirave (ëmbëlsira, kek, cupcakes, muffins, etj). Dizajni i tij origjinal lejon të shpërndajë përbërësit  me një presion të thjeshtë dhe të lehtë në dorezë. Ai përfshin një libër recetash me pastat më të shijshme!

Bërë ABS dhe PP (pa BPA)
Përafërsisht. Kapaciteti: 900 ml
Sistemi i anti-pikimit
Metër e dukshme
Lehtë për t'u përdorur dhe për të vepruar
Përafërsisht. matjet: 17 x 18,5 x 11 cm

Produkte të ngjashme