Shporta është e zbrazët
Prerëse Shalqiri
Prerëse Shalqiri
Prerëse Shalqiri
Prerëse Shalqiri
Prerëse Shalqiri
Prerëse Shalqiri
Prerëse Shalqiri

Prerëse Shalqiri

9.99 € Zbritje 15%
8.50
Përfshirë TVSH-në
7.20 € pa TVSH

Kjo prerëse shalqiri nga Kitchen Foodies nuk mund të mungojë ne kuzhinën tuaj! Zbuloni përparsitë e kësaj thike të pazakontë dhe praktike , ideale për prerjen e shalqirit me rehati dhe shpejtësi të plotë. Kjo është e  përshtatshme gjithëashtu edhe për prerjen dhe servisimin e shalqirit, ëmbësirave dhe ushqime të tjera më lehtësisht.


Disponueshmëria Në Stok
Sasia

Kjo prerëse shalqiri nga Kitchen Foodies nuk mund të mungojë ne kuzhinën tuaj! Zbuloni përparsitë e kësaj thike të pazakontë dhe praktike , ideale për prerjen e shalqirit me rehati dhe shpejtësi të plotë. Kjo është e  përshtatshme gjithëashtu edhe për prerjen dhe servisimin e shalqirit, ëmbësirave dhe ushqime të tjera më lehtësisht.

 

  • Bërë nga çelik inox dhe silikoni
  • Dizajn inovativ dhe funksional
  • Dorezë ergonomike
  • Teh të dyfishtë të dhëmbëzuar dhe të mprehtë
  • Lehtë për t'u përdorur dhe pastruar
  • Përafërsisht. madhësia: 4 x 23 x 3 cm