Shporta është e zbrazët
All in One Avocadore prerëse dhe qëruese
All in One Avocadore prerëse dhe qëruese
All in One Avocadore prerëse dhe qëruese
All in One Avocadore prerëse dhe qëruese
All in One Avocadore prerëse dhe qëruese
All in One Avocadore prerëse dhe qëruese
All in One Avocadore prerëse dhe qëruese
All in One Avocadore prerëse dhe qëruese

All in One Avocadore prerëse dhe qëruese

11.80 € Zbritje 59%
4.89
Përfshirë TVSH-në
4.14 € pa TVSH

Nëse ju i doni frutat ekzotike por asnjëherë nuk i bleni sepse nuk ju pëlqen qe ti qëroni ato, atëherë All in One Avocadore prerëse dhe qëruese  është zgjidhja perfekte per problemin e juaj! Që tani e tutje, ju mund të përgatitni lehtë sallata të shijshme.


Disponueshmëria Në Stok
Sasia

Nëse ju i doni frutat ekzotike por asnjëherë nuk i bleni sepse nuk ju pëlqen qe ti qëroni ato, atëherë All in One Avocadore prerëse dhe qëruese  është zgjidhja perfekte per problemin e juaj! Që tani e tutje, ju mund të përgatitni lehtë sallata të shijshme.

  •  Teh për prerje
  • Plasaritës
  • Unazë për nxerrje te frutit
  • Ergonomik dhe i lehtë për tu përdorur
  • BPA-free
  • Mund të pastrohet në pjatalarse
  • Dimensionet rreth : 6.6 x 1 x 19 cm