Shporta është e zbrazët
Dekanterë Profesional i Verës
Dekanterë Profesional i Verës
Dekanterë Profesional i Verës
Dekanterë Profesional i Verës
Dekanterë Profesional i Verës
Dekanterë Profesional i Verës

Dekanterë Profesional i Verës

49.50
Përfshirë TVSH-në
41.95 € pa TVSH

Ekspertët dhe dashamirët e verës nuk do të jenë në gjendje t'i rezistojnë verës profesionale! Një dekanter me cilësi të lartë me një dizajn kullë që është menduar për paletes më të kërkuar dhe të rafinuar. Ai maksimizon aromën dhe pronat e mira të verës në mënyrë që të mund të shërbehet në mënyrën më të mirë, pasi pastron, avanson dhe oksigjenon verën, duke liruar aromën e saj të vërtetë. Është e përkryer për bare të verës, bare, hotele, restorante ...


Disponueshmëria I padisponueshëm

Ekspertët dhe dashamirët e verës nuk do të jenë në gjendje t'i rezistojnë verës profesionale ! Një dekanter me cilësi të lartë me një dizajn kullë që është menduar për paletes më të kërkuar dhe të rafinuar. Ai maksimizon aromën dhe pronat e mira të verës në mënyrë që të mund të shërbehet në mënyrën më të mirë, pasi pastron, avanson dhe oksigjenon verën, duke liruar aromën e saj të vërtetë. Është e përkryer për bare të verës, bare, hotele, restorante ...

  • Materiali: ABS, AS dhe silikoni
  • Filtër për mbetjet e mbeturinave ose të tape
  • Bazë jo-pikash dhe  qëndrim kullë
  • Dizajn elegant dhe ekskluziv
  • I Lehtë dhe i përshtatshëm për t'u përdorur
  • Mbulesa e butë për ta mbajtur atë
  • Përafërsisht. dimensionet: 16,5 x 40 x 18,5 cm