Shporta është e zbrazët
Largues i Insekteve dhe Brejtësve LED
Largues i Insekteve dhe Brejtësve LED
Largues i Insekteve dhe Brejtësve LED

Largues i Insekteve dhe Brejtësve LED

19.50
Përfshirë TVSH-në
16.53 € pa TVSH

Mbroni shtëpinë tuaj me Home Pest LED nga  insektet dhe brejtësit të neveritshëm! Një ndalues efektiv që krijon një mburojë mbrojtëse kundër dëmtuesve për të mbajtur shtëpinë tuaj të lirë nga insektet dhe brejtësit falë emetimit të valëve elektrike që janë të padukshëm dhe të padëmshëm për njerëzit dhe mjedisin.


Disponueshmëria I padisponueshëm

Mbroni shtëpinë tuaj me Home Pest LED larguesin e insekteve dhe brejtësëve të neveritshëm! Një ndalues efektiv që krijon një mburojë mbrojtëse kundër dëmtuesve për të mbajtur shtëpinë tuaj të lirë nga insektet dhe brejtësit falë emetimit të valëve elektrike që janë të padukshëm dhe të padëmshëm për njerëzit dhe mjedisin.

Bërë nga ABS
Butoni i natës LED (butoni i ndezjes / fikjes)
Përafërsisht. varg: 180 m2
Lidhet në prizë elektrike
Prish insektet dhe brejtësit përmes valëve elektrike
Dritë treguese e energjisë (e gjelbër) dhe cikli i valës së zërit (ndezja e kuqe)
Pengon buburrecat, milingonat, merimangat, termitët, insekte, mushkonja, minjtë ...
Përafërsisht. Dimensionet: 6 x 10 x 3 cm