Shporta është e zbrazët
Largues i Insekteve Mini Ultrasonik
Largues i Insekteve Mini Ultrasonik
Largues i Insekteve Mini Ultrasonik

Largues i Insekteve Mini Ultrasonik

18.50
Përfshirë TVSH-në
15.68 € pa TVSH

Mbroni shtëpinë tuaj dhe mbani atë të lirë nga dëmtuesit me New Home Pest Mini Ultrasonik largues i Insekteve dhe brejtësve! Ky ndalues është një mënyrë e thjeshtë dhe efektive për të sprapsur brejtësit dhe insektet si minjtë, mushkonjat, buburrecat, milingonat, merimangat etj.


Disponueshmëria I padisponueshëm

Mbroni shtëpinë tuaj dhe mbani atë të lirë nga dëmtuesit me New Home Pest Mini Ultrasonik largues i Insekteve dhe brejtësve! Ky ndalues është një mënyrë e thjeshtë dhe efektive për të sprapsur brejtësit dhe insektet si minjtë, mushkonjat, buburrecat, milingonat, merimangat etj.

  • Bërë ABS
  • Përafërsisht. arrijnë: 60 m²
  • Fuqia: 2 W
  • Tensioni: 100-240 V
  • Frekuenca: 50-60 Hz
  • Përafërsisht. Dimensionet: 6 x 10 x 5 cm
  • Vepron duke u futur në prizë.