Shporta është e zbrazët
Byzylyku Anti Mushkonjë Citronella
Byzylyku Anti Mushkonjë Citronella
Byzylyku Anti Mushkonjë Citronella
Byzylyku Anti Mushkonjë Citronella
Byzylyku Anti Mushkonjë Citronella
Byzylyku Anti Mushkonjë Citronella
Byzylyku Anti Mushkonjë Citronella

Byzylyku Anti Mushkonjë Citronella

6.90 € Zbritje 39%
4.19
Përfshirë TVSH-në
3.55 € pa TVSH

Tani ju mund ti parandaloni dhe ti shmangni kafshimet e bezdishme  edhe të dhimbshme të mushkonjave me byzylykun anti-mushkonjë Cintronella.


Disponueshmëria Në Stok
Sasia

Tani ju mund ti parandaloni dhe ti shmangni kafshimet e bezdishme  edhe të dhimbshme të mushkonjave me byzylykun anti-mushkonjë Cintronella.

Me një dizajn origjinal dhe praktik , e ngjajshme me një orë dore. Ky byzylyk është shumë efektiv  për zmbrapsjen e mushkonjave dhe insekteve tjera. Mund të vishet lehtësisht nga të rriturrit dhe femijet, në kyqet e kembes apo të dores.

Kompëntet e saj natyral janë( citronella, livando dhe barbarize )

  • I berë nga silikoni dhe cintronella natyrale
  • Asnjë përbëres kimik
  • Aromë e këndshme
  • Fleksibile, moderne, dhe dizajn funskional
  • Efektiv per disa javë
  • I pershtatshëm per të rritur dhe femijë
  • Mosha e rekomanduar: 3+ vjet
  • Diametri  x gjeresia ( pashtrirje ) : 7 x 1 cm ( perafersisht )