Shporta është e zbrazët
5në1 Largues i Insekteve me LED dhe sensor
5në1 Largues i Insekteve me LED dhe sensor
5në1 Largues i Insekteve me LED dhe sensor
5në1 Largues i Insekteve me LED dhe sensor

5në1 Largues i Insekteve me LED dhe sensor

42.50 € Zbritje 30%
29.90
Përfshirë TVSH-në
25.34 € pa TVSH

Mbroni shtëpinë e juaj nga viruset e bezdisshme me Ilaqin kundër insekteve dhe brejtësve 5në1 me LED dhe sensor!  Një parandalues i efektshëm i insekteve dhe brejtësëve qe i kundërvihet milingonave, bedbugs, pleshtave, bubrrecave, minjëve dhe dëmtuesve të tjerë me valën e saj elektrovibroese. Përveç kësaj, ajo ka një dritë shumë praktike të natës që automatikisht ndizet kur sensori i saj zbulon errësirën, edhe pse ka edhe një buton për ta kthyer atë on  dhe off manualisht.


Disponueshmëria Në Stok
Sasia

Mbroni shtëpinë e juaj nga viruset e bezdisshme me Ilaqin kundër insekteve  5në1 me LED dhe sensor!  Një parandalues i efektshëm i insekteve dhe brejtësëve qe i kundërvihet milingonave, bedbugs, pleshtave, bubrrecave, minjëve dhe dëmtuesve të tjerë me valën e saj elektrovibroese. Përveç kësaj, ajo ka një dritë shumë praktike të natës që automatikisht ndizet kur sensori i saj zbulon errësirën, edhe pse ka edhe një buton për ta kthyer atë on  dhe off manualisht.

 

 • Bërë nga ABS, PC dhe PCB
 • Lehtë për t'u përdorur dhe trajtuar
 • Drita e natës LED
 • Sensori i dritës
 • 3 lloje të valës me tregues të dritës:
 • Ultrasonike (e gjelbër): i hidh brejtësve dhe insekteve
 • Elektromagnetike (e kuqe): sulmon folenë e dëmtuesve
 • Ionic (portokalli): pastron ajrin
 • Arrijnë valën ultrasonike: deri në 465 m2
 • Frekuenca ultrasonike : 25.000 Hz
 • Punon duke u futur në prizë
 • Tensioni: 220-240 V
 • Fuqia: 8 W
 • Përafërsisht. dimensionet: 12.5 x 7 x 4.2 cm