Shporta është e zbrazët
Fshesë elektrike drejtëkëndore
Fshesë elektrike drejtëkëndore
Fshesë elektrike drejtëkëndore
Fshesë elektrike drejtëkëndore
Fshesë elektrike drejtëkëndore
Fshesë elektrike drejtëkëndore
Fshesë elektrike drejtëkëndore

Fshesë elektrike drejtëkëndore

45.00
Përfshirë TVSH-në
38.14 € pa TVSH

Pastroni shtëpinë tuaj më lehtë dhe rehatë në sajë të fshesës së re elektrike dhe drejtkëndore! Një fshesë me rotacion të rehatshëm dhe praktik ju lejon të arrini në çdo cep të shtëpisë, pastroni thellë dhe pa dëmtuar dyshemetë, tepitë, pllaka, parkete, etj. Shiritat e saj të fort rrotullohen automatikisht për të hequr krejtësisht papastërtitë (flokët, thërrimet, , etj.). Ideale për pastrim në mënyrën më efikase dhe shpejt me pothuajse asnjë përpjekje!


Disponueshmëria I padisponueshëm

Pastroni shtëpinë tuaj më lehtë dhe rehatë në sajë të fshesës së re elektrike dhe drejtkëndore! Një fshesë me rotacion të rehatshëm dhe praktik ju lejon të arrini në çdo cep të shtëpisë, pastroni thellë dhe pa dëmtuar dyshemetë, tepitë, pllaka, parkete, etj. Shiritat e saj të fort rrotullohen automatikisht për të hequr krejtësisht papastërtitë (flokët, thërrimet, , etj.). Ideale për pastrim në mënyrën më efikase dhe shpejt me pothuajse asnjë përpjekje!

 

  • Bërë nga PP dhe alumini
  • Dizajni modern dhe funksional
  • I qetë, i lehtë për t'u përdorur dhe i zbrazët
  • Tabaka e brendshme për papastërtitë
  • Shtylla e lëvizshme (rreth 115 cm)
  • Baza bazë drejtkëndore: 29 x 14 x 3 cm
  • Furçat e pastrimit (360º)
  • Bateri Rechargeable Ni MH: 7.2 V - 700 mAh
  • Fuqia zgjat përafërsisht: 30 min
  • Përshtatës i rrymës (230 V, 50 Hz - 7.5 V, 200 mAº)