Shporta është e zbrazët
Pastrues i dyshemes Robot
Pastrues i dyshemes Robot
Pastrues i dyshemes Robot
Pastrues i dyshemes Robot

Pastrues i dyshemes Robot

55.00
Përfshirë TVSH-në
46.61 € pa TVSH

Mos  humbni kohë duke pastruar dyshemenë, vetëm lerëni  Home Houseware Robot Floor Cleaner të bëjë punën për ju! Ky robot i pastër dhe praktik i pastrimit është ndihmësi i përsosur për shtëpinë tuaj! Është shumë e lehtë për t'u përdorur, e gjitha që duhet të bëni është ta vendosni në dysheme, shtypni butonin dhe do të merrni për të punuar nëpër të gjitha dhomat e shtëpisë. Kur bie ndesh me një pengesë, ai kthehet në një drejtim tjetër dhe vazhdon pastrimin duke arritur në çdo cep të shtëpisë tuaj. Në këtë mënyrë, ju do të keni pastrim efikas të dyshemes pa asnjë përpjekje


Disponueshmëria I padisponueshëm

Mos  humbni kohë duke pastruar dyshemenë, vetëm lerëni  Home Houseware Robot Floor Cleaner të bëjë punën për ju! Ky robot i pastër dhe praktik i pastrimit është ndihmësi i përsosur për shtëpinë tuaj! Është shumë e lehtë për t'u përdorur, e gjitha që duhet të bëni është ta vendosni në dysheme, shtypni butonin dhe do të merrni për të punuar nëpër të gjitha dhomat e shtëpisë. Kur bie ndesh me një pengesë, ai kthehet në një drejtim tjetër dhe vazhdon pastrimin duke arritur në çdo cep të shtëpisë tuaj. Në këtë mënyrë, ju do të keni pastrim efikas të dyshemes pa asnjë përpjekje.

 

  • Prodhuar nga ABS, PP dhe gome
  • Butoni i ndezjes / fikjes
  • Dizajni modern dhe funksional
  • I lehtë dhe I menaxhueshëm
  • Rrotat rrotulluese
  • Përfshin 40 pëlhurat e mikrofibrave (të lahet dhe ripërdoren me dorë)
  • Fiksim Velcro në anën e pasme për lidhjen e pëlhurave
  • Diametër lartësi x, përafërsisht: 26 x 7 cm
  • Bateri operuar (4 x AA, nuk përfshihen)