Shporta është e zbrazët
Organizator tualeti ( nga silikoni)
Organizator tualeti ( nga silikoni)
Organizator tualeti ( nga silikoni)
Organizator tualeti ( nga silikoni)
Organizator tualeti ( nga silikoni)
Organizator tualeti ( nga silikoni)
Organizator tualeti ( nga silikoni)

Organizator tualeti ( nga silikoni)

14.50 € Zbritje 28%
10.50
Përfshirë TVSH-në
8.90 € pa TVSH

Prezantojmë organizatorin e ri të silkonit për artikujtë e tualetit! Shumë i përshtatshëm dhe praktik për ruajtjen e pastes së dhëmbëve, furçash dhëmbësh, brisqe, sapune etj.


Disponueshmëria Në Stok
Sasia

Prezantojmë organizatorin e ri të silkonit për artikujtë e tualetit! Shumë i përshtatshëm dhe praktik për ruajtjen e pastes së dhëmbëve, furçash dhëmbësh, brisqe, sapune etj.

  • Bërë nga silikoni
  • Rezistent ndaj ujit
  • Dizajni modern dhe funksional
  • Vrima në bazë për të parandaluar akumulimin e ujit
  • Pastrim dhe instalim i thjeshtë: ngjitet në sipërfaqe të lëmuara si pllaka, pasqyra, qelqi etj.
  • Përafërsisht. Madhësia: 14.5 x 21.5 x 4 cm