Shporta është e zbrazët
Projektues LED i Yjeve
Projektues LED i Yjeve
Projektues LED i Yjeve
Projektues LED i Yjeve

Projektues LED i Yjeve

19.90
Përfshirë TVSH-në
16.86 € pa TVSH

Të vegjlit mund të gëzojnë një qiell të bukur me yje çdo natë në dhomën e tyre të gjumit me projektuesin e ri të yllit Gadget Kids LED! Një llambë qetësuese LED,dekor ideal për dhoma të fëmijëve


Disponueshmëria I padisponueshëm

Të vegjlit mund të gëzojnë një qiell të bukur me yje çdo natë në dhomën e tyre të gjumit me projektuesin e ri të yllit Gadget Kids LED! Një llambë qetësuese LED,dekor ideal për dhoma të fëmijëve

  • Bërë nga ABS
  • Dizajn i lehtë, i rehatshëm dhe praktik
  • Butoni LED: 3 LED me ndriçim blu, të gjelbër dhe të kuq
  • Butoni STAR: 1 LED me dritë të ngrohtë të qëndrueshme
  • Të dy butonat dhe funksionet mund të aktivizohen njëkohësisht ose në mënyrë të pavarur
  • Projektim rrethues (tavan dhe mure)
  • Diametri dhe lartësia përafërsisht: 11 x 12 cm
  • Bateri operuar (3 x AA, nuk përfshihen) ose me një përshtatës të rrymës 4.5 V (nuk përfshihen)

Produkte të ngjashme