Shporta është e zbrazët
Llambë dhe Zërim Flow Glitter 30W
Llambë dhe Zërim Flow Glitter 30W
Llambë dhe Zërim Flow Glitter 30W
Llambë dhe Zërim Flow Glitter 30W
Llambë dhe Zërim Flow Glitter 30W
Llambë dhe Zërim Flow Glitter 30W
Llambë dhe Zërim Flow Glitter 30W

Llambë dhe Zërim Flow Glitter 30W

59.50 € Zbritje 16%
49.79
Përfshirë TVSH-në
42.19 € pa TVSH

Merrni dekorimin më inovativ për shtëpinë tuaj llambën e ndriçimit LED Flow Glitter, i përsosur për krijimin e një atmosfere intime dhe të veçantë. Përveç kësaj, në sajë të altoparlantit të saj të integruar, dëgjoni muzikë dhe përgjigjni telefonatat duke e lidhur atë me smartphoneun tuaj nëpërmjet Bluetooth.


Disponueshmëria Në Stok
Sasia

Merrni dekorimin më inovativ për shtëpinë tuaj llambën e ndriçimit LED Flow Glitter, i përsosur për krijimin e një atmosfere intime dhe të veçantë. Përveç kësaj, në sajë të altoparlantit të saj të integruar, dëgjoni muzikë dhe përgjigjni telefonatat duke e lidhur atë me smartphoneun tuaj nëpërmjet Bluetooth.

 

 • Bërë nga qelqi, uji dhe ABS
 • Zë i pastër dhe i fuqishëm
 • Butoni i ndezjes / fikjes për dritën
 • Butoni i ndezjes / fikjes për altoparlantin Bluetooth dhe mikrofonin
 • Butoni për playback/pause dhe përgjigju / mbyllni
 • Butoni i next track dhe I rritjes të volumit
 • Butoni I previous track dhe I zvoglimit të volumit
 • Punon me 1 E14 R39 lightbulb
 • Fuqia e altoparlantëve: 3 W
 • Tensioni: 220-240 V
 • Frekuenca: 50 Hz
 • Fuqia: 30 W
 • Diametri x lartësi përafërsisht: 12 x 40 cm
 • Kabllo e energjisë: përafërsisht 160 cm

Produkte të ngjashme