Shporta është e zbrazët
Llamba e re portative LED
Llamba e re portative LED
Llamba e re portative LED
Llamba e re portative LED
Llamba e re portative LED

Llamba e re portative LED

14.00
Përfshirë TVSH-në
11.86 € pa TVSH

Prezantojmë  zgjidhjen më të thjeshtë dhe më të shpejtë të ndriçimit, llambë e re portative  LED! Një llambë e zakonshme me bateri që është shumë e përshtatshme dhe praktike, pasi ajo siguron lehtësisht dritën pa kabllo ose energji elektrike. Ky llambë portative është ideale për kampe, kopshte, shkallë, hedhje, papafingo, tarraca, veturë, bodrume, makina, lardo, gardërobë dhe zona të tjera që janë të vështira për t'u kyqur. Është gjithashtu e përkryer për sigurimin e ndriçimit emergjent gjatë  ndërprerjeve të rrymës.


Disponueshmëria I padisponueshëm

Prezantojmë  zgjidhjen më të thjeshtë dhe më të shpejtë të ndriçimit, llambë e re portative  LED! Një llambë e zakonshme me bateri që është shumë e përshtatshme dhe praktike, pasi ajo siguron lehtësisht dritën pa kabllo ose energji elektrike. Ky llambë portative është ideale për kampe, kopshte, shkallë, hedhje, papafingo, tarraca, veturë, bodrume, makina, lardo, gardërobë dhe zona të tjera që janë të vështira për t'u kyqur. Është gjithashtu e përkryer për sigurimin e ndriçimit emergjent gjatë  ndërprerjeve të rrymës.

  • Bërë nga  ABS
  • Drita e Bardhë LED
  • Dizajn i lehtë dhe i dobishëm
  • Lehtë për t'u përdorur, transportuar dhe ruajtur
  • Kordonin e varur për t'u ndezur dhe fikur
  • Përafërsisht. Dimensionet: 9 x 13 x 9 cm
  • Ngjitet  duke përdorur ngjitës ose dhe vida (përfshirë)
  • Bateri operuar (4 x AA, nuk përfshihen) ose me përshtatës të rrymës (nuk përfshihen, 5 V - 500 mA)

Produkte të ngjashme