Shporta është e zbrazët

BIG SALE

-60%

Nutri-One Blender Plus Me Librin E Recetave
60.50 € 149.90 €
Përfshirë TVSH-në
51.27 € pa TVSH
-58%

Brushë për lyerje ( Set 6-pjesë )
15.00 € 35.80 €
Përfshirë TVSH-në
12.71 € pa TVSH
-65%

Set aksesorësh për skarë (18 Pjesë)
20.79 € 59.50 €
Përfshirë TVSH-në
17.62 € pa TVSH
-31%

Set Skare Profesionale ( 11 pjesësh )
44.95 € 65.00 €
Përfshirë TVSH-në
38.09 € pa TVSH
-66%

Pastrues i Mikrovalës
5.10 € 14.95 €
Përfshirë TVSH-në
4.32 € pa TVSH
-63%

Tub i gomës i zgjerueshëm 15 m
16.70 € 45.00 €
Përfshirë TVSH-në
14.15 € pa TVSH
-38%

Shtrat I varur ( 200 x 100cm )
20.65 € 33.54 €
Përfshirë TVSH-në
17.50 € pa TVSH
-56%

Blender One Touch Me libër të recetave 250W (HIRI)
47.65 € 109.50 €
Përfshirë TVSH-në
40.38 € pa TVSH
-62%

Ha & Luaj Tabak Rezistues nga uji
11.29 € 29.50 €
Përfshirë TVSH-në
9.57 € pa TVSH
-66%

Shablloni për rruajtje të mjekrës
5.50 € 15.99 €
Përfshirë TVSH-në
4.66 € pa TVSH
-45%

Dekanterë Profesional i Verës
27.00 € 49.50 €
Përfshirë TVSH-në
22.88 € pa TVSH
-47%

Blender Titanium Two 350W
36.25 € 67.82 €
Përfshirë TVSH-në
30.72 € pa TVSH
-31%

Llambë dhe Zërim Flow Glitter 30W
40.95 € 59.50 €
Përfshirë TVSH-në
34.70 € pa TVSH
-47%

Llamba Anti-Mushkonjë KL-1800 6W
16.70 € 31.50 €
Përfshirë TVSH-në
14.15 € pa TVSH
-51%

Leckë rrotulluese dhe Kovë e rrëshqitshme
29.10 € 59.50 €
Përfshirë TVSH-në
24.66 € pa TVSH
-54%

Organizator tualeti ( nga silikoni)
6.70 € 14.50 €
Përfshirë TVSH-në
5.68 € pa TVSH
-57%

Pastrues i xhamave
6.40 € 14.99 €
Përfshirë TVSH-në
5.42 € pa TVSH
-71%

Byzylyku Anti Mushkonjë Citronella
1.99 € 6.90 €
Përfshirë TVSH-në
1.69 € pa TVSH
-30%

Krijues i Krepave Cecotec 1200W
44.00 € 62.87 €
Përfshirë TVSH-në
37.29 € pa TVSH
-59%

Largues i Insekteve Mini Ultrasonik
7.50 € 18.50 €
Përfshirë TVSH-në
6.36 € pa TVSH
-54%

3-në-1 Sit Cool | Karrige e palosshme, qese termike dhe çantë shpine
22.95 € 49.90 €
Përfshirë TVSH-në
19.45 € pa TVSH
-51%

 Kitchen Foodies FoodTube  me librin e recetave
8.75 € 17.90 €
Përfshirë TVSH-në
7.42 € pa TVSH
-46%

Testues Digjital I Alkoolit
15.45 € 28.50 €
Përfshirë TVSH-në
13.09 € pa TVSH
-41%

5në1 Largues i Insekteve me LED dhe sensor
25.00 € 42.50 €
Përfshirë TVSH-në
21.19 € pa TVSH
-72%

Çantë kozmetike udhëtimi
5.30 € 18.99 €
Përfshirë TVSH-në
4.49 € pa TVSH
-51%

Prerëse Shalqiri
4.90 € 9.99 €
Përfshirë TVSH-në
4.15 € pa TVSH
-69%

All in One Avocadore prerëse dhe qëruese
3.60 € 11.80 €
Përfshirë TVSH-në
3.05 € pa TVSH