Shporta është e zbrazët
Çantë kozmetike udhëtimi
Çantë kozmetike udhëtimi
Çantë kozmetike udhëtimi
Çantë kozmetike udhëtimi
Çantë kozmetike udhëtimi
Çantë kozmetike udhëtimi

Çantë kozmetike udhëtimi

18.99 € Zbritje 22%
14.79
Përfshirë TVSH-në
12.53 € pa TVSH

Nëse keni planifikuar një udhëtim, atëherë ju do ta doni Çantën kozmetike udhëtimi! Çantë per make-up e rehatëshme dhe praktike e cila është ideale për të mbajtur kozmetikën tuaj të organizuar mirë me ju në udhëtimet tuaja. Për më tepër, kjo çantë tualeti është shumë e lehtë dhe e menaxhueshme dhe merr hapësirë shumë të vogël.


Disponueshmëria Në Stok
Sasia

Nëse keni planifikuar një udhëtim, atëherë ju do ta doni Çantën kozmetike udhëtimi! Çantë per make-up e rehatëshme dhe praktike e cila është ideale për të mbajtur kozmetikën tuaj të organizuar mirë me ju në udhëtimet tuaja. Për më tepër, kjo çantë tualeti është shumë e lehtë dhe e menaxhueshme dhe merr hapësirë shumë të vogël.

  • Prodhuar nga poliestër
  • Pastro me dorë
  • Dizajni modern dhe funksional
  • Materiali i mbushur dhe i qëndrueshëm ndaj ujit
  • Lidhëse me shirit tërheqës
  • Diametri x lartësia : përafërsisht. 17 x 25 cm
  • 3 ndarje të pëlhurave rrjetë
  • 3 shiritat e gomës për shishe
  • Qese e bërë nga PVC për furçat (rreth 8 x 20 cm)
  • 1 qese të pavarur me një mbërthyes zip dhe një buton për ta bashkëngjitur atë në qese (rreth 14 x 7 cm)