Shporta është e zbrazët
Shablloni për rruajtje të mjekrës
Shablloni për rruajtje të mjekrës
Shablloni për rruajtje të mjekrës
Shablloni për rruajtje të mjekrës
Shablloni për rruajtje të mjekrës

Shablloni për rruajtje të mjekrës

15.99 € Zbritje 41%
9.50
Përfshirë TVSH-në
8.05 € pa TVSH

Merrni rruajtjen e përsosur për mjekrën tuaj me shabllonin e ri të Wellness Beauté Hipster Barber për rruajtje! Falë dizajnit të tij origjinal dhe praktik, përshtatet lehtësisht në formën e fytyrës në mënyrë që rruajtja e mjekrës të jetë simetrik dhe perfekt. Veç kësaj, kunjat e integruara e bëjnë më të lehtë krehjen e mjekrës dhe ankorimit.


Disponueshmëria Në Stok
Sasia

Merrni rruajtjen e përsosur për mjekrën tuaj me shabllonin e ri të Wellness Beauté Hipster Barber për rruajtje! Falë dizajnit të tij origjinal dhe praktik, përshtatet lehtësisht në formën e fytyrës në mënyrë që rruajtja e mjekrës të jetë simetrik dhe perfekt. Veç kësaj, kunjat e integruara e bëjnë më të lehtë krehjen e mjekrës dhe ankorimit.

  • Bërë nga PC
  • Dizajn funksional dhe ergonomik
  • I përshtatshëm dhe i lehtë për t'u përdorur
  • Rezultati optimal i rruajtjes
  • I pershtatshem per makina manuale dhe elektrike
  • Përafërsisht. madhësia: 17 x 11.5 x 0.1 cm