Shporta është e zbrazët
Testues Digjital I Alkoolit
Testues Digjital I Alkoolit

Testues Digjital I Alkoolit

28.50 € Zbritje 20%
22.80
Përfshirë TVSH-në
19.32 € pa TVSH

Shmangni problemet kur uleni pas timonit, në sajë të testuesit të ri digjital Gadget Tech të alkoolit! Një metodë e thjeshtë dhe efektive për të kontrolluar pijen e tepruar dhe për të parandaluar gjobat  dhe aksidentet. Falë dizajnit të tij të lehtë dhe të dobishëm, është ideale për të mbajtur në automjet dhe për të mos zgjedhur te mos vozitesh në rast se tejkalohet shkalla maksimale e alkoolit të gjakut për shoferët.


Disponueshmëria Në Stok
Sasia

Shmangni problemet kur uleni pas timonit, në sajë të testuesit të ri digjital Gadget Tech të alkoolit! Një metodë e thjeshtë dhe efektive për të kontrolluar pijen e tepruar dhe për të parandaluar gjobat  dhe aksidentet. Falë dizajnit të tij të lehtë dhe të dobishëm, është ideale për të mbajtur në automjet dhe për të mos zgjedhur te mos vozitesh në rast se tejkalohet shkalla maksimale e alkoolit të gjakut për shoferët.

  • Bërë ABS
  • Përdorim dhe trajtim i lehtë
  • Buton i ndezjes / fikjes
  • Sinjal akustik
  • Matja:% BAC, ‰ BAC dhe mg / l
  • Bateri-operuar (2 x AAA, nuk përfshihen)
  • Dizajni i rehatshëm dhe praktik (mund të përdoret gjithashtu si mbajtëse çelësash)
  • Ekrani me ndriçim me 3 ngjyra: kuq (rrezik), portokalli (kujdes) dhe jeshile (siguria, shkalla e gjakut të alkoolit brenda limitit të lejuar).