Shporta është e zbrazët
Wallmaster 32-64 FIX

Wallmaster 32-64 FIX

11.46 € Zbritje 15%
9.75
Përfshirë TVSH-në
8.26 € pa TVSH

Mbajtës për TV dhe montim në mur 32 inch deri 64 inch i fiksuar (jolevizës)


Disponueshmëria Në Stok
Sasia
Për televizione me madhësi 32" - 64"
Ngarkesa maksimale: 55Kg
Përkrahje për VESA 100x100, 200x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400, 600x400
Seti për montim i përfshirë
Distanca e murit: 24mm

Produkte të ngjashme