Shporta është e zbrazët
Blender Titanium Two 350W
Blender Titanium Two 350W
Blender Titanium Two 350W
Blender Titanium Two 350W
Blender Titanium Two 350W
Blender Titanium Two 350W
Blender Titanium Two 350W

Blender Titanium Two 350W

67.82 € Zbritje 42%
39.55
Përfshirë TVSH-në
33.52 € pa TVSH

Tani ju mund të bëni shake më të shëndetshme shpejtë dhe lehtë me blenderin Titanium Two 350W dhe shijoni ushqime më të shëndetshme çdo ditë!


Disponueshmëria Në Stok
Sasia

Tani ju mund të bëni shake më të shëndetshme shpejtë dhe lehtë me blenderin Titanium Two 350W dhe shijoni ushqime më të shëndetshme çdo ditë!

 • pa BPA
 • Nga çeliku inox
 • Enë individuale portative me brisk të ndashëme, të ndryshueshme
 • përfshin:
 • mikser me 4 brisqe
 • 2 tuba frigoriferi
 • 2 enë me kapak (600 ml)
 • mulli për kafe ose erëza me brisk të dyfishtë (300 ml)
 • I përshtatshëm për thyrjen e akullit
 • Pjesët jo elektrike, të përshtatshme për pjatalarëse
 • Fuqia: 350 W
 • Tensioni: 220-230 V
 • Frekuenca: 50/60 Hz
 • Përafërsisht. dimensionet, lartësia x diametri: 36.5 x 13 cm