Shporta është e zbrazët
Nutri-One Blender Plus Me Librin E Recetave
Nutri-One Blender Plus Me Librin E Recetave
Nutri-One Blender Plus Me Librin E Recetave
Nutri-One Blender Plus Me Librin E Recetave
Nutri-One Blender Plus Me Librin E Recetave
Nutri-One Blender Plus Me Librin E Recetave

Nutri-One Blender Plus Me Librin E Recetave

149.90 € Zbritje 60%
60.50
Përfshirë TVSH-në
51.27 € pa TVSH

Përgaditni shake-të më të shëndetshëm me më të fuiqshmën The Nutri-One Blender Plus, me librin e recetave. Falë dizajnit të tij të lehtë për të përdorur dhe fuqinë, ju do të jeni në gjendje të I bëni vetes shake-et më të shëndetshmet, lëngjet, slushes, koktejet etj. Fuqia dhe lehtësia e përdorimit e bëjnë atë unik në treg, meqë ju mund të merrni të gjitha ushqyesit që ju nevojiten vetëm me prekjen e një butoni.


Disponueshmëria I padisponueshëm

Përgaditni shake-të më të shëndetshëm me më të fuiqshmën The Nutri-One Blender Plus, me librin e recetave. Falë dizajnit të tij të lehtë për të përdorur dhe fuqinë, ju do të jeni në gjendje të I bëni vetes shake-et më të shëndetshmet, lëngjet, slushes, koktejet etj. Fuqia dhe lehtësia e përdorimit e bëjnë atë unik në treg, meqë ju mund të merrni të gjitha ushqyesit që ju nevojiten vetëm me prekjen e një butoni.

 • Bazë me motor ultra të fuqishëm: me furnizues dhe këmbë të përfshira
 • Tehe bluarje: çelik inox
 • Tehe dërrmues: çelik inox
 • 3 kanaqe te ngjajshme për përzierjen dhe pije:
 • Ibrik i madhë pa dorezë (lartësia e përafërt dhe diametri: 16,5 x 9,5 cm)
 • Ibrik i vogël pa dorezë (lartësia përafërt x diametër: 12 x 95 cm)
 • Ibrik i vogël me dorezë (lartësia përafërt x diametër: 12 x 9.5 cm)
 • 2 unaza rrethore për kavanoza: një me dorezë, një pa
 • 2 kapakë të ndryshueshëm për kavanoza
 • Përafërsisht. dimensione. (pa enë): 20.5 x 13.5 cm
 • Fuqia: 600 W
 • Tensioni: 220-240 AC
 • Frekuenca: 50-60 Hz
 • Përfshin librin e recetave me 50 receta