Shporta është e zbrazët
Tub i gomës i zgjerueshëm 15 m
Tub i gomës i zgjerueshëm 15 m
Tub i gomës i zgjerueshëm 15 m
Tub i gomës i zgjerueshëm 15 m
Tub i gomës i zgjerueshëm 15 m
Tub i gomës i zgjerueshëm 15 m

Tub i gomës i zgjerueshëm 15 m

45.00 € Zbritje 43%
25.50
Përfshirë TVSH-në
21.61 € pa TVSH

A ju pëlqen të kujdeseni për kopshtin tuaj? Nëse po mos e humbisni tubin e gomes më praktik dhe inovativ në treg.Tub i zgjerueshëm i kopshtit shtëpiak 15 m! Ky tub i kopshtit shtrihet automatikisht në sekonda për shkak të efektit të presionit të ujit. Pas përdorimit, fikni rubinetin dhe zorra do të tkurret pak nga pak derisa të arrijë madhësinë fillestare. Është shumë e thjeshtë dhe e përshtatshme, pasi ajo do të marrë hapësirë minimale të ruajtjes.


Disponueshmëria Në Stok
Sasia

A ju pëlqen të kujdeseni për kopshtin tuaj? Nëse po mos e humbisni tubin e gomes më praktik dhe inovativ në treg.Tub i zgjerueshëm i kopshtit shtëpiak 15 m! Ky tub i kopshtit shtrihet automatikisht në sekonda për shkak të efektit të presionit të ujit. Pas përdorimit, fikni rubinetin dhe zorra do të tkurret pak nga pak derisa të arrijë madhësinë fillestare. Është shumë e thjeshtë dhe e përshtatshme, pasi ajo do të marrë hapësirë minimale të ruajtjes.

 

  • E bërë nga latex, poliester dhe ABS
  • Max. presioni: 10 bar
  • Adapter universal tap: 1/2 "dhe 3/4"
  • 2 përshtatës të shpejtë për rubinetin dhe hundën
  • Lidhës për bashkimin e dy tubave
  • Përafërsisht. gjatësia e shtrirë: 5.55 m
  • Hedhja e ujitjes me 7 pozicione (lloje të ndryshme të rrjedhës së ujit sipas intensitetit të dëshiruar)
  • Lidhëse: mund të blini disa tube dhe t'i lidhni ato për të formuar një tub të vetme më të gjatë

Produkte të ngjashme